Wednesday, March 31, 2010

O N L Y M E


Ive been going back and forth to the hospital for a few days, taking care of my dad. He's getting better but still im quite worried that his blood pressure will rise again. For now all i could do is just pray to God.

I've been...distracted.

Just today, my boyfriend pointed out that my words are very much, well, different now. Not in a good way. Fact is, that very same realization has been slowly dawning on me for the past month or so, but my stubborn self has been rather damn ignorant to every bloody thing that has gone wrong with me now. Denial is increasingly a virtue I hold dear, not that I gladly choose to, but rather I've been constantly fearing the thought that I don't fucking know what to do with myself. Let's put it on straight up ego; the need for me to say I know how to toe the line, and that I believe in myself enough to not cross it. Which is plain bullshit, really.

This is definitely not how I imagined getting-my-life-back-on-track to be.

Or maybe I'm just not accustomed to the evolved dynamics of things yet. A seemingly promising idea at first glance, the unending streak of overwhelming madness, yet as you get drawn in, you'll be quick to realize that the appeal lies very shallow; only on its mere surface. Dig deeper, and all you'll discover is that change, is never easy. Not even close.

Even more terribly so when it starts messing with your battered conscience, or what's left of its fucking sorry state. I guess i just dont love myself enough .

Im seriously in need of help in sorting out my self emotion issues. Damn i wish you were here MUHAMMAD SYAZRIQ .

E M O T I O N S I C K N E S S


Masa aku untuk berkarya sudah tiba. Semenjak kebelakangan ini, hujan turun setiap hari. Adakalanya lebat , adakalanya renyai-renyai.
Situasi begini boleh menggambarkan tentang kehidupan aku. Ada masanya okay, ada masanya tidak. Namum semua itu adalah dugaan yang datang dari Yang Maha Esa.
Aku hanya mampu berserah dan bertawakal.

Hari ni merupakan hari yang paling memenatkan diriku. Bermacam-macam penyakit datang padaku pada hari ini.
Bermula dengan sakit kepala kemudian disudahi dengan kesakitan di dadaku. Kesenakkan yang begitu melampau.
Tulang rusukku pula begitu sakit sewaktu aku sedang cuba untuk menggerak-gerakkan badanku.

ARRGHH !

Bagiku ini semua dugaan !

Sudah 2 hari aku kurang bercakap dengan Si Dia. Aku berasa begitu sunyi. Aku tidak pasti sama ada Si Dia pon akan merasakan apa yang ku rasakan ini.

Windows live messenger pula asyik memberikanku masalah untuk login. Makin tekanan aku dibuatnya.
Lantas aku menlogin facebookku. Si Dia menegurkan dengan bertanyakan sama ada aku online atau tidak.
Aku membalas kembali wall Si Dia dengan mengatakan bahawa aku baru sahaja online.

Aku hanya bermain permainan bodoh-bodohan di facebook.
Facebook semakin hari semakin membosankan. Hanya Si Dia sahaja yang dapat menjadikan facebook itu tidak bosan untuk aku.

Ayah Si Dia semakin beransur pulih. Alhamdulillah :)
Semoga tuhan panjangkan umur ayah Si Dia.

Tiba-tiba satu kejadian yang tak ku duga telah terjadi. Si Dia telah membatalkan status relationship ku dengan Si Dia di facebook.
Alangkah terkejut sungguh aku dengan tindakan Si Dia.

"Jangan risau sayang. I always love you.
You're the best for me."



P/S : I LOVE YOU SYARIFFAH ATHIRAH :)

Monday, March 29, 2010

LIKE A SAD SONG


Hujan lebat turun dengan mencurah-curahnya pada malam semalam. 2 org rakanku telah datang ke rumahku dengan niat ingin mempelajari cara bermain gitar dariku.
Aku pon sanggup mengajar mereka berdua.
Alah!
Bukan susah pon. Cuma memerlukan tahap kesabaran yang tinggi.
Mereka berdua betul-betul menunjukkan sikap ingin belajar bermain gitar dengan bersungguh-sungguh.
Aku kagum dengan mereka berdua.

Sesudah sahaja selesai sessi pembelajaran gitar. Mereka berdua mengajak aku ke cybercafe yang berhampiran dengan rumahku dengan tujuan ingin aku mengajar mereka bagaimana untuk mendownload mp3.
Aku bukan seorang yang kedekut ilmu. Apa jua ilmu atau kemahiran yang aku ada. Akanku kongsi bersama mereka-mereka yang memerlukan bantuan aku.

Di dalam kepekatan malam dan juga hujan yang masih belum berhenti, kami bertiga redah jua.

Kami mengambil masa lebih kurang 10 minit untuk sampai ke cybercafe tersebut.

Kelihatan tidak begitu ramai orang yang berkunjung ke cybercafe tersebut kerana cuaca yang agak muram pada ketika itu.
Ia amat memudahkan kami bertiga.

Kami duduk berhampiran sahaja kerana ia akan memudahkan aku untuk memberikan tunjuk ajar kepada mereka berdua.

Setelah selesai aku memberikan tunjuk ajar kepada mereka bagaimana untuk mendownload mp3, aku pon cuba mencari perisian-perisian komputer yang mungkin berguna untuk computer aku di rumah.

Aku pon terus melayari satu laman web yang aku biasa gunakan.
Begitu banyak perisian-perisian yang aku jumpa yang pada masa itu aku fikir ia betul-betul amat berguna untuk komputerku.

Aku pon cuba untuk mendownload perisian-perisian tersebut lalu aku biarkan sebentar.

Tanpa buang masa lagi, aku pon terus login ke windows live messenger aku.
Kelihatan ID si Dia online. Aku pon terus nudge si Dia.

Si Dia bertanyakan kepadaku.

"eh.u on gne ape ni?"

Aku pon menjawab kembali.

"i on gne pc la.npe?"

Si Dia menjawab.

"xde ppe.tnye je".


Kami terus berbual dan kemudiannya aku sedar bahawa perisian yang aku download tadi begitu lembap dan lambat.

ARRRGGHHH !

lembapnya streamyx ni. 2.21kb/sec ? Apa ini? Rancangan wakenabeb ke?

Aku pon terus membatalkan niat aku untuk mendownload perisian tersebut.

Tiba-tiba aku terpandang pada 1 folder yang berada di dekstop komputer cybercafe tersebut.

1 folder yang bertulis movies.

Lantas aku click pada folder tersebut. Di dalam folder tersebut aku lihat ada banyak lagi sub-sub folder yang lain.

Aku tertarik pada folder English Movies.

Aku pon click dan aku lihat begitu banyak sekali movie-movie yang ada di dalam file tersebut.

Tanpa membuang masa aku pon terus memilih movie-movie yang berkenan di hatiku dan membuat salinan ke dalam externak hard disc aku.

Setelah selesai aku membuat salinan movie-movie tadi, aku beralih ke folder song pula.

Terdapat 1 nama artis perempuan yang belum pernah aku dengar.

SUE ALLEN.

Aku cuba memainkan dulu lagu beliau di dalam computer tersebut. Lagu yang agak catchy dan menarik.

Lantas aku pon terus membuat salinan ke dalam external hard disc aku.

Aku menceritakan kepada si Dia mengenai artis yang bergelar Sue Allen.
Si Dia cuba untuk mencari video artis tersebut di youtube tapi sayangnya tidak dijumpai.
Tiada langsung video dari artis ini.

Kemudian salah seorang dari rakanku td ingin pulang ke rumah.
Tanpa membuang masa, kami pon beredar dari cybercafe tersebut.

Lebih kurang 1 jam 20 minit aku menghabiskan masa aku di cybercafe tersebut.

Aku lepak di kaki lima cybercafe tersebut untuk menghisap rokok sebentar.

Hujan masih lagi belum berhenti tetapi tidak selebat sewaktu kami bertiga sedang menuju ke cybercafe td.
Hujan turun renyai-renyai.

Aku tidak banyak bercakap dengan rakan-rakanku tersebut.

Di dalam fikiran aku adalah ingin cepat sampai ke rumah supaya aku dapat menyambung perbualanku dengan si Dia semula.

Aku tidak suka untuk membiarkan Si Dia menunggu aku lama-lama di windows live messenger.

Setelah sudah selesai aku menghabiskan rokokku, kami bertiga menuju pulang ke rumah.

Aku berjalan keseorangan menuju ke rumah di dalam keadaan hujan renyai-renyai.

Aku mengambil masa 10 minit untuk sampai ke rumah.

Setelah sampai sahaja di rumah, Aku pon membuka computerku dan menyambungkan external hard discku ke cpu komputerku.
Aku cuba memainkan semula movie-movie yang telah aku ambil dari cybercafe tersebut satu demi satu.
Alangkah terkejutnya aku apabila semua movie-movie yang aku ambil tadi tidak boleh dimainkan kerana aku tercopy desktop punya shorcut.

OH MY GOD !

Kaku aku sebentar sambil menepuk dahiku sambil bertanyakan satu soalan pada diriku.


"Kenapa aku tidak perasan langsung yang aku tersalah ambil file-file tersebut?"

ARRRGHHH ! Aku tekanan. Aku punya lah seronok tak terhingga tadi sebab ingatkan dapat menonton movie-movie tersebut apabila sampai sahaja di rumah tp sayangnya......

Aku pon menceritakan pada Si Dia dan Si Dia mentertawakan aku.

Perbualan kami tidak lama kerana Si Dia begitu penat kerana terpaksa menemani ayah Si Dia yang telah dimasukkan ke hospital.

Si Dia meminta izinku untuk tidur kerana begitu penat setelah seharian berada di hospital.

Aku begitu bersimpati atas apa yang telah menimpa keluarga Si Dia.

Kami mengakhiri perbualan kami.


Aku mengambil air sembahyang dan kemudiannya menunaikan solat hajat.

Aku bersujud, berdoa serta memohon keampunan dari yang Maha Esa.

"Ya Allah, kau ampunkan lah dosa-dosa aku serta Si Dia.
Aku memohon pada-Mu agar memberikan kekuatan kepada Si Dia untuk terus mengharungi hidupnya.
Ya Allah, aku memohon pada-Mu agar menyembuhkan ayah Si Dia."

AMIN.

Sunday, March 28, 2010

6.30 a m


Tepat jam 6.10 pagi,aku bangun dari tidurku. Aku rasa seolah² ada sesuatu yang tidak kena. Tidurku tergendala. Hatiku tidak tenteram. Seperti sesuatu telah terjadi. Aku mengambil masa untuk memikirkan tentang apa jua benda yang telah membuat aku terjaga dari tidurku.

Adakah aku merindui si Dia? Itu sudah pasti. Aku amat merindui si Dia. Terlalu merindui.
Aku duduk di depan desktop aku kemudian aku berfikir sejenak. Adakah si Dia pon merindui aku?

Bermacam-macam soalan bermain difikiranku. Adakah si Dia bahagia bersamaku? Adakah kami masih seperti dulu?

ARRGHHH ! Otak aku semakin buntu untuk berfikir.

Tanpa membuang masa, aku pon teros login account facebook aku. Alangkah terkejutnya aku bila aku dapati wall si Dia sudah tidak lagi boleh ku lihat.

Apakah yang telah terjadi? Apakah yang telah si Dia lakukan kali ini?

Aku pon cube bertanyakan pada si Dia melalui windows live messenger.


Tiba-tiba satu jawapan yang tidak aku duga langsung keluar dari mulut dia.
Sepupuku cuba memujuk si Dia menjadi teman wanita sepupuku.

Aku dapat agak apa agenda sepupuku apabila dia bercakap tentang taraf di dalam facebook.

Mesti ada something yang goes wrong.

Sama ada sepupuku aku itu kesempitan duit atau inginkan sesuatu dari si Dia.

Aku lebih mengenali sepupuku berbanding si Dia.

Sungguh bangsat perangai sepupuku itu.

Kalau dah terdesak sangat. Kenapa mesti teman wanita aku menjadi mangsa kau wahai bangsat ?



Siap cakap pasal kahwin lah apa lah. Kalau kau cakap macam tu dekat aku. Aku dah boleh agak dah kau ni manusia macammana. Kau nakkan something dari si Dia. Kau akan gunakan si Dia untuk kepentingan hidup kau.

Bangsat sungguh perangai kau wahai jantan pukimak !

Friday, March 26, 2010

1 0 0 T H I N G S I L O V E A B O U T Y O U


1. I can tell you care for me as much as i care for you.
2. Your an all around good person.
3. Your gorgeous inside and out.
4. We can talk about anything together no matter what it is.
5. Your understanding.
6. Your forgiving.
7. Your always up-lifting and can always turn my frown upside down :)
8. Your strong (inside + out) you can get thru any situation and come out an even stronger person in the end.
9. Your always honest with me (i think so)
10. The feeling i get when im around you is irreplacable.
11. You make me feel safe + protected. ALWAYS.
12. Your my best friend. I feel like we just go together.
13. You always put me first .
14. Your thoughtful/sweet
15. The s**! we dont even need to get into that ;p
16. When your running late for something and you jump out of bed 90 mph and fall all over the place.
17. Your tall! makes up for my height ;)
18. You look sexy when u sweat .
19. You always keep your word .
20. Your comforting .
21. You always get us out of tight situations :)
22. That frown smile thing you do when your embaressed .
23. Sleeping in your arms .
24. Waking up by your side .
25. Watching shows i dont even like with you ;D
26. I can trust you.
27. Your smile can always make me smile ;)
28. Wrestling with you … you always win .
29. You being patient with me when i fuss about the sheets before goin to sleep.
30. Your sense of humor .
31. Your caring .
32. Your cool and relaxed .
33. Adventurous .. up for anything.
34. Your massages. Especially stomach massages :)
35. Seeing you happy ; if your upset, i cant help but feel upset too.
36. How you always take good pixs !
37. We think alike .
38. Being a major part of your life.
39. Seeing u wear deodorant everytime before goin out .
40. Your brave.
41. Taking naps with you.
42. Having each others back no matter what.
43. Sleeping on top of you on the couch.
44. You smell good.
45. Your sarcasm :)
46. When you kiss my forehead .
47. Cutting your nails :)
48. Your messy hair .
49. Your love for your family.
50. Your always calm + stress free and even if your not, it doesnt show.
51. Fun to be around.
52. We always fight, but we really never have a reason to.
53. Your sexy sideburns :)
54. Our alone time.
55. Your acceptence.
56. Nothing compares you to any guy ive met.
57. You make me feel secure.
58. Squeezing your black and white heads on your nose :)
59. Your body .
60. The way you make me laugh and smile even when I’m mad at you.
61. You like keeping relationships.
62. Your respectful.
63. Your clean .
64. Your wet hair after you had a shower.
65. Showering with you :)
66. We communicate well.
67. I love sitting on your laps when you are using the computer.
68. How you can sleep like a rock! – Music blaring xD
69. You were my first for this along with a lot of other things.
70. When you are mad at me. I love seeing your face :)
71. How we would walk for miles just to spend time together.
73. You have manners when u eat.
74. How you always wanna be with me.
75. When you hug me and it feels like you never wanna let go .
76. When you kiss me.
77. When u sleep nakieee ;))
78. How u let me wear your t-shirts .
79. Your wild! we got some crazy times ;](chasing each other across town)
80. Your always there when i need you most , or just sumone to talk to.
81. Your always yourself + you dont try being someone your not.
82. Your open + you say how you feel – you dont hide your emotions and you should never feel like you have to because ill never judge you b ;)
83. You think your lucky to be with me when i feel like IM the lucky one .
84. I love your stinky breath in the morning.
85. Feeling like ive known you a lot longer than i actually have.
86. When you repeat your self till you know im listening.
87. I love hugging u and resting my head on your chest.
88. How were both willing to try new things together .
89. How you mix up your legs together with mine when we're sleeping .
90. You never let me stay upset; you talk to me until an issue is resolved .
91. Did i mention your eyes are the most gorgeous thing ive ever seen ?
92. Also im jealous of your eyelashes.
93. When you sleep talk :)
94. How you hold my hand when we're crossing a road.
95. Enjoying your company no matter what.
96. When you sleep diagonally across your bed and leave me with an inch or room.
97. How we can get through anything together.
98. How i still get butterflies when im around you.
99. We never get bored with each other.
100.I love that you now like anything associated with monkeys simply because they remind you of me.

B, I know that we've been having kind of a rough patch lately and neither of us is exactly at our happiest place in life at the moment, but I also know that we are stronger than this.

No matter how bad things get, you've always been the one reason that I am thankful for my life everyday and I wouldn't wanna trade places with anyone. I hope I am the same to you.

I love you, whole-heartedly.

Monday, March 22, 2010

M Y C U R S E


I watched you walk away
Helpless, with nothing to say
I strain my eyes
Hoping to see you again

This is my curse..the longing
This is my curse..time
This is my curse..the yearning
This is my curse

There is love burning to find you
Will you wait for me?
Will you be there?

Your silence haunts me
But still I hunger for you

This is my curse..the wanting
This is my curse..time
This is my curse..the needing
This is my curse

There is love burning to find you
Will you wait for me?

Still I want
And still I ache
But still I wait
To see you again

Dying, inside, these walls

And I see your face in these tears, In these fears
And I see your face...

There is love

S E R I N G K A L I


Seringkali, aku hanyut dalam bayangan
Berterbangan perasaan ini... walau
Kau ku gambarkan dalam lamunan

Diri ini selalu ingin bersamamu
Bila ku terkenang kemesraan bersamamu sayang
Masihkah aku di hatimu

Masih jauh rasanya perjalanan ini
Bilakah masanya harus jua aku kecapi
Walau ranjau penuh berduri

Akan ku bawa cintamu bersama selalu
Tak akan kubiarkan ia tersisih dari perasaan ini
Dan ingin ku luahkan dalam lagu ini
Sebagai bukti cintaku, agar kau terus menanti diriku

Hanya kau yang ku cinta
Hanya kau yang ku harapkan
Ke puncak asmara
Ingin kita kecapi bersama

Walau gambaran yang ku gambarkan
Yang seringkali, ku renungkan
Menjadi lukisan di jiwaku

Friday, March 19, 2010

T U R N I T U P


I havent been blogging for a couple of weeks now. And suddenly today seems like a good day to jot sum stuff down. The holidays have just finished. So classes, assignments and exams is what i have to be looking forward for. The holidays wasnt that bad, it wasnt fun either. But since i live in a place where there's not the slightest hint of entertaiment, I have to deal with it.

So the classes starts tomorrow. and i cant wait !

Friday, March 12, 2010

S O M E D A Y


You can go
You can start all over again
You can try to find a way to make another day go by
You can hide
Hold all your feelings inside
You can try to carry on when all you want to do is cry

And maybe someday
We'll figure all this out
Try to put an end to all our doubt
Try to find a way to make things better now and
Maybe someday we'll live our lives out loud
We'll be better off somehow
Someday

Now wait
And try to find another mistake
If you throw it all away then maybe you can change your mind
You can run, oh
And when everything is over and done
You can shine a little light on everything around you
Man it's good to be someone


And I don't want to wait
I just want to know
I just want to hear you tell me so
Give it to me straight
Tell it to me slow

Cause maybe someday
We'll figure all this out
We'll put an end to all our doubt
Try to find a way to just feel better now and
Maybe someday we'll live our lives out loud
We'll be better off somehow
Someday

Cause sometimes we don't really notice
Just how good it can get
So maybe we should start all over
Start all over again

Monday, March 1, 2010

Q U I T


Defeat may test you; it need not stop you. If at first you don't succeed, try another way. For every obstacle there is a solution. Nothing in the world can take the place of persistence. The greatest mistake is giving up.

B I T T E R S W E E T


There's no other way to do this. Im bound and chained, set in cement, rooted to my life in a thousand ways, visible and other-wise. Sometimes it feels as though the world beyond is moving aound me. Despite the fucking problem that i have going on in my head for these past few days. We still fight everyday. And i really want things to be better with us. But i just cant make everything alright again. Ive been thinking about moving on. On the contary, ive been feeling rather unconceivable. Ive never felt like this before, i never felt as if it would ever end. I always keep trying and pretending that we will always be together. The feeling of us fighting and making up, by now is one mutual feeling. So being together or not. Its not a fucking difference to me anymore.

I QUIT .